Nattgäst

 

teddy-bears-1148352_960_720

I helgen hade vi en nattgäst. En liten förtjusande 3-åring som hade längtat efter detta tillfället! Vi har umgåtts en del och även om vi inte träffats  regelbundet så är han fullständigt trygg med att vara tillsammans med oss! Jag är övertygad om att det beror på att hans föräldrar var så övertygade om att det skulle fungera och att dom känner sig trygga med oss för barn kopierar! Jag återkommer hela tiden till detta, nästan som ett mantra, men det är ju otroligt att hela tiden få det bekräftat!

Vi tittade på filmer: ”Nasse hittar en drake och andra historier”,  Pingu filmer och ”Dinosaurietåget”. Jag tycker själv att det är trevligt att titta på filmer och sitta och småprata om vad som händer. Vi läste många böcker, dansade till rock musik och var ute och gungade. Vi hade det hur trevligt som helst!

Som vanligt så lär vi oss alltid något nytt när vi umgås med barn eller andra. Jag  fick mig en tankeställare att det är väldigt lätt att ha höga förväntningar på ett barn som nästan har ett helt utvecklat språk redan i så tidiga år. Det blir inte rättvist, för när man är 3 år så kan man säga mycket men inte förstå lika mycket.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s